Reklamblad

När jag var tonåring och spelade fotboll så delade vi i laget ut reklamblad för att tjäna pengar till att resa på Gothia Cup som är världens största fotbollscup för ungdomar. Det var slitigt den där veckan man hade ansvar för att dela ut reklambladen. Kommer inte ihåg exakt hur stort område man hade men det tog ett par timmar att göra som jag kommer ihåg det. Ibland spände man fast den stora säcken på sparken och gav sig ut i snöstorm för att öppna postlåda efter postlåda. I mitt postområde var det bara villor.

Hur kom jag nu att tänka på det? Jo, igår ramlade det här reklambladet in i vårt postfack. ganska långt från den ICA och Konsumreklam som vi delade ut. Och ganska långt ifrån den reklam som delas ut i Sverige idag. Men hallå – hur viktigt är det inte att sprida denna kunskapen? Dessutom på flera språk. Om ni inte redan visste det så ligger Sverige väldigt högt (högst eller bland de högsta i Europa) när det gäller dödliga överdoser på opiater.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s