Bröllopsdag i år igen?

Tror ni att vi kom ihåg bröllopsdagen i år? HAHAHAHAHAHA neeeej det gjorde vi inte. Vid frukosten tittade jag på telefonen och såg ett bekant datum, 17 juni…men vänta nu!? GRATTIS älskling, 21 år i år!

Vi har bestämt att vi ska fira när det blir silverbröllop. Att lyckats vara gifta i 25 år, det måste ju ändå vara värt nåt?

Om ni tycker att jag recyclar våra bröllopsfoton och aldrig visar några nya spännande foton så har ni helt rätt. Vår fotograf tappade bort alla negativ från fotograferingen så dessa är vad vi har kvar. Men – det kanske är det man får räkna med när man använder en känd modefotograf som fotat Madonna och andra VIP:s? Bilderna vi har kvar är iallafall från ett minne kärt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s