Gör män så här?

Jag köpte mig ett par Teva-sandaler idag. Leopardprint (man är ju 50+ nu) och platå (man är ju inte gammal än) och de är så otroligt sköna. Som att gå på mjuka kuddar. Richard har använt Teva i säkert 25 år och säger att det är de skönaste sandaler som finns. Jag har testat Teva i butik förut men aldrig tyckt att de var sköna för de har skavt på utsidan av fotknölarna. Men dessa gjorde inte det. Lycka! Sen är då frågan – vad ska man ha till?

Vad gör kvinnor då? Provar olika saker såklart! Kan man ha dem till shorts? Klänning? Ankelkorta jeans? Jeanskjol?

Till shorts

Gör män det när de köpt ett nytt plagg eller ett par nya skor?

Dammiga redan.

10 reaktioner till “Gör män så här?

 1. Vi älskar Teva (dock inte tjejerna)! Har haft ett antal sedan slutet av 90-talet… och har kvar alla utom ett par tror jag… när jag köper nya förpassas de andra till landet, typ hehe. Har inte sett platå i denna modell förut men det finns ju så många fler hos er, suck. Har dock ett par gamla platå-Teva-flipflop som jag bara älskar! Har tittat efter nya varje gång jag varit över senaste åren men inte hittat dem igen… men plötligt så händer det, såg ett par på nätet i veckan faktiskt så ska nog kunna motivera mig till ett par nya svarta också haha.

  Gilla

   1. Haha eller hur, vi byggde ut för 3 år sedan… från 54 till 74kvm 🤪. Finns alltid en lösning du vet!

    Gilla

 2. Men gud så snygga! 🤩 Passar dig ”som ett smäck” 👌 (tror jag måste googla vad det uttrycket egentligen kommer ifrån… 🤔).

  Funderar över livet som fullvaccinerad ”over there”. Är det fritt fram för det man känner för eller finns det fortfarande restriktioner att förhålla sig till? Jag fick 1a sprutan i förrgår, alltid nåt! 😁🤗

  Gilla

  1. … och nu har jag googlat… Det betyder inte riktigt det jag trodde… Visserligen ”passar de bra storleksmässigt” men det övriga hade jag inte koll på alls… 🧢😆

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s