En jättejättebra idé

Här ska ni få ett supertips! Igår, precis innan vi skulle gå hem, så ombads vi skriva i gästboken. Jag är alltid så imponerad över människor med gästbok. Att man kommer ihåg den alltså! Vi har en som vi hade på vårt bröllop för 21 år sedan och den är i princip orörd sedan dess…

Den här var det lite mera klass på. Inte bara skrev vi i boken utan den kom med Polaroidfoto. Upp med kameran – klick (eller ”eeernnh” låter det väl mera med en Polaroidkamera) – vänta en stund – foto klart – klistra in med dubbelhäftande tejp – och voilà- ett minne för livet!

Bra idé va?

2 reaktioner till “En jättejättebra idé

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s