Kära Dagbok

Nu var det länge sedan jag hörde av mig. I mina tankar tänker jag varje dag på vad jag ska skriva men sedan tar jag mig inte tid…

Idag sitter jag iallafall i Bryant Park och dricker en kaffe med bulle i den drygt trettiogradiga skuggan.

Vädret har varit underbart de senaste dagarna. Vi har varit på stranden igen och även ute på partaj med våra kära vänner från Tampa-resan.

För att jag skulle se någorlunda normal ut på den här bilden var jag tvungen att ta bort all färg. Jag hade nämligen bränt mig nåt kopiöst i ansiktet, eller faktiskt på hela kroppen. En timme utan solskydd så var jag som en kräfta. Trodde jag hade skydd från mina resor söderut men icke. Synd att alla andra som inte är röda och svullna i ansiktet ser ut som spöken istället.

Annars väntar vi mest på semester. Två veckor kvar sedan är vi i stugan och ligger på bryggan med en iskaffe i handen. Hoppas kan man ju iallafall.

Vi kommer alla vara fullt vaccinerade när vi kommer hem. Även Nelle har fått sina två sprutor och det var inte helt odramatiskt. Hon hade nämligen tid hos ttandkirurgen för några veckor sedan och skulle dra ut fyra tänder. Har jag berättat det? Tänderna satt som berget och hon fick sövas mitt i ingreppet och sedan borrade, slet och bände kirurgen tills de var ute. Så här såg hennes mjölktänder ut.

Som bläckfiskar som växt fast i tandbenet. Sedan fick hon såklart infektion och he ätit tre sorters penicillin som hon nu ska ta sin sista dag idag. Lilla hjärtat. Men nu ska det väl vara lugnt ett tag. Tills dess att hon ska sätta på kedjorna som ska dra ner de nya tänderna vill säga… Men det tar vi till hösten.”

Med lite tur är det någon som kikar in här någon gång i sommar. Jag ska försöka skärpa mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s