Nya skor!

Helgen? Vad hände med helgen?

Jag vet att jag varit vaken sent både fredag och lördag natt efter att ha barn ute, rännande på stan. Herregud ska man aldrig få sova? Såklart minns jag hur det var att vara ung – man levde ju på natten – men som förälder måste jag säga att det är mycket besvärligt. Jag vill sova kl 01. Inte vaka. Nåja, de är ju hemma nu iallafall.

Lördag åkte jag och Richard till stranden. Till Jones Beach ute på Long Island. Här har vi haft 30 grader stadigt sedan förra veckan så det var skönt med lite havsbris.

Måste fixa naglarna igen…

Vi läste, slumrade och körde sedan hem igen efter ett par timmar. Att ha bil har verkligen gjort vårt liv här bättre!

På kvällen grillade vi med Buddy som var och hälsade på.

Idag har vi varit på västra sidan för att kolla in den nya, konstgjorda ön som är byggd i Hudson. Försökte boka ”time slot” för att komma in men det var kört. Kanske lika bra det för det såg ut som myror som spring omkring i en myrstack på ön.

Istället bokade vi High Line (till nästan allt nuförtiden måste man ha en bokad tid för att komma in) och vandrade ner till Meatpacking District. Som alltid var det en trevlig promenad med nya konstverk som var utställda längs vägen.

När vi kom hem solade jag en liten stund på balkongen och har sedan städat lägenheten i eftermiddag. Även fast jag gjorde en storstädning förra helgen så behövdes det. Barnens rum gjorde jag ingenting åt, där går gränsen.

Hahaha det här var den bästa bilden!

Hann med en virgin Mojito på balkongen också efter att nästan drabbats av värmeslag.

Det, mina vänner, det var helgen det! S w i s h!

Glömde ju det viktigaste av allt – SKORNA!! Jag köpte ett par partyklackar på rea idag (samtidigt med nya Birkenstock, det kallas balans….) så nu längtar jag efter fest!

Snygga va?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s