Parken

Om jag skulle önska nåt mer av vårt liv här så är det väl att vi bodde lite närmare Central Park. Det tar nästan en timme att gå hit och det gör jag ju flera dagar i veckan. I och för sig så är ju det också motion så man kanske bara ska glädjas åt det.

Idag är det inte träning som står på schemat utan avkoppling. Jag ligger faktiskt i bikini och läser en bok i skuggan. Det är över 30 grader varmt i skuggan idag. Riktig högsommarvärme!

Annars så rullar livet på. Richard jobbar. Barnen har slutspurt i skolan, Edward tycker jag pluggar nästan dygnet runt och Nelle…not so much. Svårt det där. Ska man bråka eller låta dem ta eget ansvar? Åk 8 (eller när man är 14-15 år) är ju det absolut tuffaste året när man tycker allt är tråkigt. Så länge man hänger med tycker jag det känns ok om inte betygen är på topp men det gäller ju att inte ”tappa” för då är det ju svårt att komma tillbaka. Balansgång onekligen.

I övrigt – hmmm, nog har det hänt en del men inte så mycket rafflande.

Nelle hade fest hemma i helgen. Detta skulle jag kunna berätta en hel del om men här är hennes privatliv heligt. Vad jag kan säga är att de hade kul och det blev lyckat. Och jag städade i 12 timmar dagen efter. Tillsammans med Nelle OCH hennes kompisar.

Hur har ni det? Har ni saknat mig? Jag saknar er!!

Jag var inte välkommen hemma i lördags. Var ute med vänner. Spiknykter såklart!!!

2 reaktioner till “Parken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s