Jag har det nästan för bra

Upp 05.20 i morse och iväg till flygplatsen. Flyget till Tampa gick från LaGuardia Airport och Richard var snäll och gick upp tillsammans med mig och skjutsade.

Jag fick hjälp av en dam på flygplatsen med att boka en Uber. JA JAG VET – jag borde klarat det själv men jag har aldrig åkt Uber ensam. Men Roberto i sin Honda kom punktligt och något kallprat blev det inte, han var från Kuba och pratade ingen engelska. Ganska skönt att bara åka. Som vanligt blev jag helt golvad av hur vackert det är. Och varmt.

Känslan att vara tillbaka på Clearwater Beach!! Det är ju bara några veckor sedan jag var här senast.

Jag bor hemma hos min vän Natalie som har en Condo här på Sand Key Beach. Vi kommer bli flera som bor här tillsammans i veckan. Hon brukar göra så en till två gånger per år. Åka hit och så bjuda in och umgås med väninnor. Bra idé va? Utan barn, man – bara kvinnligt umgänge.

Jag gick och handlade solskydd det första jag gjorde sedan rusade jag ut på beachen.

Insmord till max!

Nu sitter jag och väntar på maten med en kall iste. Ikväll kommer en av Nats väninnor och själv kommer hon i morgon. Vi åker då in till Tampa och hämtar henne samt att vi ska äta middag med några andra inne i Hyde Park Village. Hyde Park är mysigaste stället i Tampa i närheten där vi bodde för 16-17 år sedan.

33 grader….och maten kom precis!!

Har ni det bra?

2 reaktioner till “Jag har det nästan för bra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s