En ÅL!!!

Ser kanske relaxad ut på bilden men i morgon kommer jag ha fasansfull träningsvärk. Tänk vad konstigt det är, så fort man byter program så blir kroppen helt chockad! I morse tränade jag med min träningsgrupp i Central Park och vi gjorde övningar som jag inte brukar göra så nu känns kroppen helt som gelé. Det är en blandad känsla, skönt-ont…

När jag kom hem satte jag mig ute på balkongen en stund och lapade lite sol. Jag tog fram kikaren också men hittade inget spännande att kika på.

Måste dela med mig av några bilder också. Inte konstigt man vill träna i parken så här års, eller hur?

På hemvägen stannade jag till vid Rockefeller och tittade på dekorationerna. Jag blev kissnödig och det visade sig att man kan gå in under Rockefeller och hitta en offentlig toalett. Där inne blev man eskorterad för man fick inte gå fritt. Mannen framför mig i rulltrappan, någon slags vaktmästare där, verkade ha en jobbig dag.

Ikväll kom Richard hem från djuphavsfisket. De hade fått torsk, Pollack och ÅL! Urk! Jag gillar inte ål men de andra fiskarna blir det middag av i morgon. Har ni något tips på någon god torskrätt?

2 reaktioner till “En ÅL!!!

  1. Vad sägs om torskrom? 🙂 En grej man åt ibland som liten, men som sen upphörde i Sverige. Däremot finns det i Norge fortfarande, råkar jag veta…Annars kokt torsk med pepparrot, skirat smör och kokt potatis!

    Riktigt vackra bilder från Central Park! Fint där i alla årstider, men nog särskilt på våren och hösten. Med alla blommor just nu och sen trädens vackra färger på hösten.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s