Fredag och AW

När jag ser den här bilden på oss vill jag verkligen skratta. Vi hade bestämt att träffas på en AW klockan fyra på ett ställe i närheten av oss. Jag hade varit ute och sprungit på dagen och det var svinkallt så när jag gick iväg tänkte jag att jag måste verkligen klä mig ordentligt för vi kommer ju sitta ute. Och känner man mig så vet man att jag hatar att frysa! Jag hade långbyxor, kängor, underställströja, marinoullströja, kappa…i väskan hade jag en dunväst, torgvantar och så tog jag med en STOR ullsjal att svepa in mig i ”om det skulle bli riktigt kallt”. HAHAHAHAHA! Ser ni vad kallt det är?

I 23 grader och strålande solsken avnjöt vi detta. Ett gott skratt förlänger livet och god mat fick vi också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s