Frossa deluxe

Efter jag tagit sprutan igår kände jag absolut ingenting. Armen var inte lika öm som förra gången och jag mådde bra.

Direkt efter sprutan åkte jag till Central Park och träffade min träningsgrupp vid Bethesda Fountain. Jag tänkte att det var bäst att stå över träningen denna gång och låta kroppen ”vila” så jag satt i solen och tittade på när de andra slet! Nu börjar vi vår gruppträning igen. Tisdagar och torsdagar 09.00 – så peppad!!

Det är otroligt vackert i parken så här års. Allt blommar och har den där skira grönskan. Man blir fylld med hopp och allt ligger framför en. Det är svårt att inte få mersmak på sommaren efter att ha varit i Tampa i 2 veckor.

Efter träningen drack vi en kaffe på Boathouse och sedan promenerade jag hemåt längs 5th Avenue. Shoppade lite baskläder på Uniqlo, trosor och två t-shirts och sen gick jag hem och käkade lunch.

På eftermiddagen möttes vi upp igen, nu med några andra spouses – i solskenet, under Pepsi-skylten i Long Island City.

23 grader varmt och strålande sol.

Jag visste inte om jag skulle kunna gå då jag redan innan hade börjat få lite huvudvärk men det blev en härlig kväll med bubbel (en alkoholfri öl för mig) i solnedgången.

Norge, Sverige, Finland, Danmark, Österrike, Norge.

Vi var hemma redan klockan 21 och jag gick och lade mig i vanlig tid. Sen. Började. Helvetet.

Klockan 03 vaknade jag en sådan frossa att jag skallrade tänder och hade helt okontrollerade skakningar i kroppen. Jag frös något oerhört. Jag var tvungen stiga upp och klä på mig, byxor, tröja och morgonrock. Sen tog jag på mig raggsockor och la mig med extrafilt för att försöka få upp värmen. Febern steg raskt till över 39 grader och jag mådde pyton. Precis som en influensa. Tog två Alvedon och somnade om efter ungefär en timme då skakandet lade sig. Sedan vaknade jag av att det rann svett längs halsen. Jag höll på att brinna upp!

Idag har jag lite feber och är dödstrött. Men nu är jag fullt vaccinerad och det känns så bra.

Inte pigg.

2 reaktioner till “Frossa deluxe

  1. Hugaligen! Inte nog med att jag är rädd för bacillen i sig, nu börjar jag även bli rädd för vaccinet… 🥴 Hört många som upplevt samma som dig. Hoppats du mår bättre nu!? ✊❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s