Det är inte sol varje dag

Idag har det åskat, blixtrat och regnat hela dagen. Vi lyckades pricka in ett uppehåll i morse när vi var och tränade nere på piren vid Ballast Point där vi bor men det var på håret. Det blev språngmarsch till bilen och någon stretch hanns det inte med.

Utöver att träna har vi inte gjort mycket idag. Vi var en kort sväng till Hyde Park Village och shoppade litet…ja, eller jag då. De andra satt i bilen och väntade så någon lång shopping blev det inte. Men jag fick iallafall med mig en fin blus till kräftskivan i sommar!

Köpte också ett matchande nagellack till sommaren.

Sen ikväll käkade vi revbensspjäll och kollade vi på en superkonstig och blodig koreansk film, Night in Paradise. Nu har jag tydligen insomnia för klockan är 01 plus lite till och jag borde sova sedan länge.

God natt – hoppas jag!

2 reaktioner till “Det är inte sol varje dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s