Anna Maria Island

Söder om Tampa ligger Anna Maria Island, mitt emellan Bradenton och Sarasota. Tittar man på kartan så verkar Fort Destoto och Anna Maria liksom ”höra ihop” – det är geografiskt nära fågelvägen men att köra dit från Tampa tar en dryg timme.

Färgen på havet var overklig! Så många nyanser av blått och grönt har jag nog aldrig sett. Det var ganska mycket folk på den del av stranden vi var, troligen för att strandens restaurang och bar låg precis bredvid.

Jag åt en grekisk sallad som smakade godare än den såg ut.

Sedan…slappade vi.

Semester, snacka om välkommen.

På vägen hem stannade vi till vid vår gamla lägenhet på South Moody inne i SoHo i Tampa. Det väcktes många fina minnen härifrån. Edward var bara 1 år och 5 månader när vi flyttade hit. Och Nellan, hon låg i magen…

Edwards gamla rum.

Det är inte svårt att förstå att man älskar detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s