Fort Desoto, min plats

Efter en 5K löprunda längs Bayshore i morse så åkte vi och handlade en megapicnic och drog iväg till ”vår” strand här i Tampa, Fort Desoto.

Allt är stort i USA.

När vi kom fram kände vi inte igen oss ALLS! Jag trodde till och med att vi åkt till fel parkering för ingenting var sig likt. Förklaringen fick vi av två gubbar som berättade att stranden ätits upp av sandbanken utanför för 2 år sedan och nu var det istället en ”vanlig” bred sandstrand. Den fina lilla bäcken med bron var borta och de hade varit tvungna att ta ner alla barrträd som gjorde vår strand lite osynlig tidigare. Så ledsamt men naturen rår man såklart inte på. Sanden var lika vit och havet lika turkost men nog kändes det sorgligt. Som äldre blir man lätt lite nostalgisk. .

Det var otroligt härligt ändå och vi har solat, badat och ätit jordgubbar med spraygrädde hela dagen.

Burberry-snäckorna finns fortfarande kvar här!

Oklart vem som bränt sig mest idag trots att vi smort oss med SPF55. Kvällen får utvisa detta. Nu ska vi grilla kyckling och laga caesarsallad. Ett glas vitt vin kanske också slinker ned.

Har ni det bra?

4 reaktioner till “Fort Desoto, min plats

  1. Dagen till ära är jag på kontoret på Datorgatan. Tyckte det var en trevlig utflykt…. känner att en dag på stranden med jordgubbar i Tampa slår det.. 😂😂
    Njut och sköt om er
    Lisa

    Gilla

  2. Här har vi det också bra! 15 km skidor runt ön och öppet vatten vid Storsanden. Men turkost vill jag inte kalla det;). När jag kom förbi Jaris stuga bjöd han på ett glas vin genom fönstret. Kändes lyxigt. Riktig after ski:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s