Gramercy Part 2

För några veckor sedan berättade jag om ett av mina favoritområden, Gramercy Park. Ni kanske minns? Jag berättade att i det äldsta huset, New Yorks första Co-op, så bor Jimmy Fallon. Well…inte längre tydligen för nu ska han sälja! Alla kändisar flyr ju Manhattan sedan Coronan gjorde entré och så även Fallon? Enligt artikeln har han och hans familj spenderat senaste året i Sagaponack, utanför NYC.

När jag läste att han skulle sälja blev jag såklart dönyfiken på hur det ser ut där inne! Tror knappast jag kan få ”gå på visning” men jag lyckades iallafall leta reda på några bilder så nu ska ni också få se!

En röd Bumling i köket – killen har smak!

Jag tycker han har jättefint hemma. Jag önskar ofta att jag vore lite mer ”Nordiskt sval”, avskalad och lugn i färger och material men nej – det här tilltalar mig! Här vill man verkligen komma förbi på lunch, dricka mimosas, ta en snabb kopp kaffe eller bara sitta och surra tillsammans!

$15 miljoner är utgångspris. Tre våningar, sex sovrum, fem badrum…egen bar och flertalet sällskapsrum.

Fallon köpte första lägenheten 2002, sedan när han gifte sig har de köpt till ytterligare två stycken och slagit ihop dem till denna stora. Eventuellt ingår möblerna i köpet också.

Mysigt va!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s