Swish!

Det var helgen det! Fredag kväll var vi bortbjudna till norska vänner. Kvällen blev lång och rolig, ja svenskt rolig, alltså kul. Inte att förväxla med norskt rolig, vilket betyder lugn. Ni hajjar va?!

Det blåste lite uppe på deras takterrass och jag blev helt plötsligt Chewbacca.

Jag såg faktiskt inte riktigt klok ut på någon bild, så var det med det!

Deras utsikt var det däremot inte något fel på. De bor i Long Island City, vilket är på andra sidan floden från Roosevelt Island där vi bodde förut.

Glömde ju säga att jag tidigare på fredagen varit i Dumbo, Brooklyn på träff med militära rådgivarnas spouses. Coffee morning alltså. Nu har de börjat regelbundet igen! En träff per månad på olika ställen i staden.

Ni ser mig i mitten.

Lördagen var lång och seg. Jag var ute en sväng med Edward för att köpa en födelsedagspresent till en av hans kompisar och sedan käkade vi en burgare på Shake Shack och det var det vi gjorde på lördagen.

Vädret var soligt och ca 17 grader. Det är verkligt vår här!

Idag har det regnat och jag har storstädat som en galning. Tvättat och Richard har storhandlat. Då känner man sig duktig eller hur? Nelle har varit borta hela den här helgen också och kom hem sent ikväll, vid 8. Nu är det bara läggdags kvar för oss alla, en vecka till – sen är vi på väg mot sol och värme.

Varken jag eller Richard har förresten fått några biverkningar att tala om av vaccinet. Ont i armen i en dag och jag kände mig lite varm. Hade 37,6 i temp dagen efter vilket ju inte är någon feber men jag ligger vanligtvis på 36,5.

Åh! Måste bjuda på nåt skoj från fredagkvällen! Vi hade ”youtube-party”, en norsk Corona-uppfinning. Alla som är med får välja en sång med video till och lyssnar man tillsammans, dansar och skrattar. Gissa vad jag hade valt för tema/sång/film? HAHAHAHAHA SÅ GRACIÖS!!!

6 reaktioner till “Swish!

 1. Det verkar vara roligt att vara hemmafru over there🙂 Lite sociala tillställningar, mer än här😉
  Skönt det gick bra med sprutan.
  På sjukhuset är 37,6 subtemp/att patienten är subfebril. Alltså låg feber.
  Jag kände ju inget av första sprutan men fick 39 grader 2 dagar efter andra. Väldigt vanligt tydligen. Är ju immunförsvaret som kickat in och reagerar. Så det är ju som det kan va🙂

  Ha det fint! Här är det 50 timmar nattjobb som väntar i veckan😵 Blir bra när det är klart😉 /Snikmorsan

  Gillad av 1 person

  1. Här börjar livet återvända i och med att fler och fler är antingen vaccinerade eller har haft viruset. Fortfarande håller sig alla i sina bubblor, träffas utomhus och med avstånd men det är så kul att kunna ses igen!! Lycka till med nattveckan, 50 timmar låter mycket!😳😳

   Gillad av 1 person

   1. Ja det är mycket… Vi kallar den ”bajsveckan” i schemat… Lite ovuxet sådär😂

    Ja men va skönt att livet återvänder. Här är våg 3 på ingång, med stabslägen på sjukhusen igen och skenande smitta som är värre och går nedåt i åldrarna😮.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s