Helgen

Eftersom Richard var i karantän efter sin resa till Sverige så har vi inte hittat på så mycket i helgen. Idag söndag tog han ett test som såklart var negativt så nu är har ute i det fria igen.

Nelle åkte redan i fredags ut till en vän som bor på Long Island med några kompisar så henne har vi inte sett på hela helgen. Edward har haft massor med plugg och har mestadels suttit på sitt rum och skrivit.

Jag då? Jag har kommit igång och börjat springa igen. Vädret har varit helt underbart och det går att träna ute igen i bara t-shirt. Som ni såg på bilden innan så har jag orutinerat solbränt mig men det lär väl lägga sig tills i morgon.

Igår kväll grillade vi och skålade i samma drink som för ett år sedan när pandemin började. Nu känns det hoppfullt här. Restaurangerna har fått höja sin kapacitet till 50% och i skolorna börjar man prata om social distancing på 3 feet vilket skulle kunna funka i klassrummen men inte på lunch, i korridorer etc. Det verkar som hybridmodellen med varannan dag i skolan, varannan hemma kommer hålla i sig.

Det börjar sticka upp vårblommor lite här och där och det var härligt att gå en långpromenad med Buddy igår.

En reaktion till “Helgen

 1. Åh va härligt att det verkar lägga sig! Åh va härligt med vår! 🤗
  Här är det ju kallt. Isande vindar när vi var ute i skogen igår vid stugan. Vi tränade eftersök med hundarna, mest med brukshunden men vavvorna fick också vara med!
  Hur går det med vaccineringen där?
  Här är det struligt och vi verkar bara få från EU. USA och England verkar hålla på sina.
  Här går ungarna heltid i skolan nu. De hade varannan dag på distans tidigare. Dom älskade det. Ligga i sängen med datorn och ha lektion😂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s