Snikbesök hos frisören

Jag har fått en ny engagerad läsare med en egen blogg som hon kallar ”Snikmorsan” (Hej och välkommen Snikmorsan!!). Det är så himla roligt när för mig okända människor hittar hit, läser och kommenterar. Det är såklart lika roligt, om inte ännu roligare, med er kända, trogna – ni vet vilka ni är. Iallafall så handlar Snikmorsans blogg om att vara ekonomisk. Lära sig spara. Sniken men med glimten i ögat. Och kanske det var det som inspirerade mig idag när jag gick till frisören? Idag så färgade jag endast utväxten till en såklart mycket billigare penning. Och resultatet blev hur bra som helst! Visst kanske det hade blivit ännu snyggare om jag slingat om hela håret men jag tänkte att jag låter det vila fram till sommaren nu när vi ändå ska till Florida och får lite sol och saltvatten på ”barret”.

Kvalitetsbild 1 ovanifrån. Utväxten var sisådär en 5-7 cm. Syns inte ett spår av så bra gjort!
Kvalitetsbild 2 över en smoothie efter jag kom hem från frisören. Gick i ösregn och jag hade huva på mig hela vägen hem.

Bildkvaliteten på de här bilderna är under all kritik men nu har jag inga andra så det får duga. Egentligen ville jag färga håret rosa men det kräver enligt frisören: hård blekning innan och sedan sitter rosa inte särskilt bra heller så det skulle behöva underhållas och underhållas och det är ju inte min grej. Jag har färgat det rosa en gång förut och då höll det bara en helg. På landet. Jag och Richard var där helt ensamma. Inte värt!

Men visst var det fint i 48 timmar?

På vägen dit passerade jag Rockefeller Plaza. Läste för första gången vad som står på skylten ovanför ingången till Rockefellerskrapan.

Tänk vad man blir ”blind” på de saker man passerar ofta. Jag tycker verkligen texten är jättefin så därför delar jag med mig av den till er. Rockefeller var världens första dollarmiljardär och även en av de rikaste personerna genom tiderna om man räknar om värdet på hans förmögenhet i dagens penningvärde. Hade han detta som motto måntro?

En reaktion till “Snikbesök hos frisören

 1. Åh va fin du blev! Åh va glad jag blir över att jag lärt dig Snika!! 🤗😂
  Fast jag kände nog lite igen mig när du i ett tidigare inlägg retade dig på att det kostar er 1000/mån att tvätta! Det hade ju Snikis stört sig på😉.

  Nä håret blir ju så slitet när man bleker hela så det är ju smart ta utväxten! Om jag går till frissan här är det dock 2000 pix oavsett, men nu gör jag det ju själv😉
  Har gjort det själv av och till i typ 30 år (fy fasen va gammal man känner sig när man skriver så😳).

  Det är kul att Snika! Det blir som en sport lite. Grejen är ju att man vill använda pengarna till rätt saker. Det är ju roligare!
  Mitt insta inlägg idag (ett av dem) på @snikmorsan tar upp att när jag köper hundar så har jag en helt annan plånbok… Dom får liksom kosta. Det är så konstigt med mig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s