Jag är fortfarande här!

Här får vårtröttheten ett ansikte.

Jag vet faktiskt inte varför jag inte hört av mig på senaste tiden men kanske är det vårtrötthet? Det har iallafall inte varit brist på aktiviteter! Det skulle bli för långt om jag skulle rada upp alla men ett litet medley kanske ni kan stå ut med? Jag börjar kolla in kamerarullen så får vi ser var vi hamnar. Ok?

I och med att vädret blir bättre och bättre så har mina ”vanliga” aktiviteter återgått till mer normala former. Här i Long Island City (mellan Queens och Brooklyn längs East River) träffades vi ”spouses” (till Militärrådgivarna på FN-representationerna) från alla världens hörn. Att ses utomhus funkar ju och träffen var dessutom delad i två så det andra gänget sågs i Bryant Park. Snart kanske vi alla kan vara tillsammans igen.

Vi drack kaffe åt croissanter och umgicks.

Älskade hängselbyxor- använder de kanske lite väääl ofta?

Jag har länge velat besöka Morgan Library, JP Morgans bostad och bibliotek, som ligger bara nåt kvarter från där vi bor. Det är också ett museum där just nu den amerikanske konstnären Hockney ställer ut sin porträttsamling. Bostaden, biblioteket och konsten var…åååh!

Anette och Martin, vår Coronafamilj.

Kvällen slutade i ett party utan dess like! Först lunch med X antal margaritas på en mexikansk restaurang på Manhattan och sedan vidare i über till en hookahbar i Queens…

Vi var hemma klockan 20. Bästa dagen!!

Sen har kanske det största av allt hänt…jag har för första gången i mitt liv kokat riktig palt! Den blev sådär. Potatisen här är inte samma sort som vi har hemma och inte fläsket heller. Men den fick godkänt av barnen så nu är det väl bara en träningssak?

Ska vi nöja oss så här? Nej, en sak till kan jag väl klämma in!

Våren är här!

Genom riktigt smutsiga fönster och med nya vårsneakers omfamnar jag ljuset och värmen. Vi hade 20 grader i förra veckan och idag är termometern på 0-gradigt igen. Precis som det ska vara.

Jag är tillbaka – hoppas ni är kvar.

6 reaktioner till “Jag är fortfarande här!

  1. Vilken himla fin bild på dig Lotta! Härligt att du är tillbaka… igår söndag började jag skriva på ett mess till dig, men det blev så långrandigt att jag inte hann klart haha. Kommer vilken dag som helst från mig till dig! Kram

    Gillad av 2 personer

  2. Fint att se dig. Fattar inte hur ni pallar bo så högt. Jag har med åren utvecklat svindel och känner nästan av det när jag ser bilder från er balkong. Minns när jag åkte Lisebergshjulet och satt blixtstilla, stirrande oseende på någon punkt framför mig tills eländet var klart. 😅

    Gillad av 2 personer

  3. Klart vi är kvar! ❤️ Jag vågar skriva ”vi” fastän jag egentligen bara kan tala för mig själv… 😉 Men jag är helt övertygad om att det är fler än jag som varit inne på din blogg och längtat efter nya inlägg. Och nu kom det flera stycken på en gång! 👏👏 Så härligt att få möjlighet att ”hänga med på ett hörn”. Tack! 🙏

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s