Gramercy

Om jag hade pengar, då skulle jag bo här, vid Gramercy Park. Området som ligger mellan 20th och 21st Street (och typ Park Avenue) är uppkallat efter en privat park som ligger i ”mitten” av bostadsområdet. Såvitt jag har sett så går det inte att komma in i parken om man inte har nyckel och det gissar jag att bara de som bor där har. Husen runt omkring parken är otroliga. Här känner man att det finns pengar.

Härom dagen när jag gick förbi så stannade jag till och tittade. Verkligen tittade på hur vackert det är här. Och så tänkte jag, ”undrar vilka kändisar som bor här!”, för såklart bor kändisarna i de allra finaste områdena. Så jag googlade!

Det första namnet som kom upp var Jimmy Fallon och det visade det sig att han bor i det hus där jag precis stod, 34 Gramercy Park East. Det var nästan kusligt. Detta hus är det äldsta Co-op huset i New York City. Kuriosa.

Andra som tydligen bor, eller har bott just här i området är: Julia Roberts, Rufus Wainwright och Uma Thurman.

Är man, liksom jag, nyfiken på var kändisar bor kan man ju titta på den här kartan. Där vi bor finns det inga celebriteter, No surprise.

2 reaktioner till “Gramercy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s