En torsdag i februari

Den här veckan har verkligen bara swishat förbi! Jag har haft en ovanligt social vecka och träffat vänner både tisdag och onsdag. En fika på Ole&Steen, ett danskt bageri, i tisdags med min träningsgrupp och så lunch med Nordiska spouses igår. Samma folk på båda träffarna i princip. Roligt träffa en av norskorna igår som pendlar mellan New York och Norge. Jag har inte träffat henne sedan Covid bröt ut och efter sommaren började hon åter igen att jobba hemma i Oslo.

Tog inga bilder. Ibland är jag så duktig och får upp kameran och ibland faller det bara bort. Jag antar att man suktar så mycket efter den mänskliga kontakten att skärmen får stanna i väskan.

När det blev kväll igår så var jag sugen på nåt gott. Ni kommer ju ihåg att jag har godisförbud i år så jag tänkte att jag skulle baka nåt – kladdkaka! (Jag har ju inte förbjudit mig från sötsaker, endast köpt godis…). När jag kommer in i köket så är det här allt socker som finns kvar.

Blir inte mycket bakat på det. Så besviken. Istället hamnade jag i sängen framför Sveriges Mästerkock på iPaden. Med Buddy. Ganska mysigt det också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s