Chinatown

Vi har varit i Chinatown! Det började med att vi bara skulle gå ut och gå en liten promenad. Jag hade visserligen en dold agenda då jag ville gå till Nordstrom RACK och titta på ett par sandaler jag sett tidigare. Tänkte att jag skulle slå till om de var kvar, med såna ställen (outlets) vet man ju aldrig, ibland finns det ju bara ett par. Vi promenerade iallafall iväg till Union Square och köpte sandalerna. De är lejongula och i mocka. Ganska fina och otroligt sköna. Märket är Naturalizer och är nog att jämföra med Ecco. Haha, nu fattar ni att jag blivit – är – en TANT!

Mjuka fotbäddar med uppbyggt för hålfoten…
Låg klack
Sitter perfekt på foten!

Jag har köpt lite nya sommarkläder också för nu räknar jag med (eller hoppas iallafall…) att vi ska kunna åka till Florida på spring break i april. Två svarta klänningar, den ena med lite gula detaljer och så mina fina snickarbyxor.

I min garderob är det totalt kaos.

Sen efteråt blev vi hungriga och tänkte ”vi går till Chinatown och käkar Dim Sum”. Sagt och gjort!

Här pratar vi inte fine dining, tvärt om, men vi valde med omsorg. Vi kollade efter ett ställe där vi bara såg kineser äta, vi tänkte att då måste ju verkligen maten vara bra. Och det var den!

Man får bara ha 25% gäster inomhus så resterande möblemang var ”omsorgsfullt” undanstuvat i halva restaurangen. Pragmatiskt ja, kanske inte så estetiskt.

Det är också tiden då det kinesiska nyåret firas så med jämna mellanrum kom det drakar in i restaurangen och hämtade pengar. Man ger gåvor för att få tur under det kommande året, man ska tydligen klappa draken också.

Kvällen tillbringade vi i Buddys sällskap. Även om han kanske inte var så sällskaplig. Men det är som med barn, det är då de är som mysigast!

Buddy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s