Dagen

Började dagen så här. En timmes full body bootcamp. Jag var helt slut efteråt och har hela dagen känt av träningen. Inte som träningsvärk utan mera som en ”svag ström” i kroppen av att ha tagit ut sig helt. Skönt också såklart. Med munskyddet och bristen på syre som det ger, så blir det extra jobbigt att träna. Kanske blir fart på oss i vår/sommar sedan när vi kan börja träna ute utan munskydd? Hoppas.

Sen var jag ute en stund i snöstormen men det var inte särskilt mysigt.

FN-skrapan i snödis.

Snö med inslag av isregn tror jag det stod på väderappen. Det var precis så det kändes. En lätt blästring på kinderna. Tänkte jag skulle råda bot på det ikväll och satte på en ansiktsmask.

Tycker mera det ser ut som en kvävning i plastpåse på en mördarfilm. Hu!

Dagen i övrigt har innehållit mina huvudsakliga arbetsuppgifter. Städa, tvätta… Vet ni hur mycket det kostar oss varje månad att tvätta? Har jag berättat det? Ungefär 1000 kr! Det är så sjukt att när jag tänker på det blir jag rosenrasande! Fattar inte att jag gav upp mitt enda krav, tvättmaskin, när vi skulle flytta hit. Så fort jag fick se utsikten och öppna spisen i den här lägenheten så var jag såld. Morr!

Snart har barnen genomlidit ytterligare ett lov utan att åka någonstans. Jag tycker så synd om våra ungdomar. Vi gamlingar kan ju sitta hemma och hålla ut men de unga? De kommer bli skadade av tiden framför skärmen. Usch, det får verkligen mig att må dåligt.

Men nu är det dax att ta av masken. Vi hörs i morgon va?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s