Jag kan inte se!

HAHAHAAAA! Skulle öka på storleken på bokstäverna lite på telefonen, alltså så man ser lite bättre och klarar sig utan att alltid behöva läsglasögonen. Tror kanske jag gick lite för långt…

Har funderat på att operera ögonen. Tycker det är så otroligt jobbigt att inte kunna se. Visst är det så att man kan byta ut hela linsen nuförtiden, så man kan få perfekt syn både på långt och nära håll? Måste göra lite research. Det känns lockande iallafall.

Tills dess så får jag väl fortsätta leta efter glasögon som ligger utspridda lite här och där…

3 reaktioner till “Jag kan inte se!

  1. Så irriterande att inte se… Man blir liksom på dåligt humör! Ligger därför läsglasögon (som jag måste ha nör jag har mina vanliga linser för att jag ska se mer än 20 cm, är närsyns sen tonåren) utspridda över hela huset🙄. Men har nu mest mina ordinarie glasögon. Har äntligen ordnat progressiva som gör att jag ser både att se tv, köra bil och samtidigt se instrumentpanelen tydligt😉 Humöret blir bättre så😂👍

    Gillad av 1 person

      1. Nä jag vet… Jag har inte dom pengarna att lägga på det – svindyrt – och tycker det verkar obehagligt… Och tror inte effekten är beständig.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s