Har vi inte alla våra bekymmer?

Jag vet att jag var lite kryptisk i mitt förra inlägg. Och jag vet att det finns de som oroat sig över min oro. Tack, det värmer. Men visst är det så att vi alla har lite bekymmer då och då?

Men jag är lyckligt lottad som har många nära relationer. Alltså familj, släkt och vänner som jag delar med mig till och som delar med sig till mig av sina gupp och dalar i livet. Det ger nyanser, insikter och balans i livet. Annars skulle man kanske lätt kunna tro att ”alla andra har det så lätt och bra”. Nej, vi kämpar alla på med vårt! Jag vet ingen där allt är hundra, gör ni? För det mesta, skulle jag nog ändå säga, så är det bra eller till och med toppen, men ibland kommer svackor.

Nog om detta.

Igår var jag på museum!

Inte svårt att gissa var va? American Museum of Natural History! Jag har otroligt nog aldrig varit där. Barnen har varit med kompisar, skolan etc etc och då blev det aldrig att jag gick dit. Kul var det iallafall att se dinosaurierna och valen.

Och Lucy!!

En avdelning var ägnad åt människans utveckling och det visade sig (äntligen!) att jag är ett perfekt exemplar av Homo Sapiens. Urmänniskan, den kvinnliga, var 160 cm lång och vägde 54 kg. Mannen 170 cm, 65 kg. Japp! Där satt den – man är modellen.

P e r f e k t

Har ni det fint?

4 reaktioner till “Har vi inte alla våra bekymmer?

 1. Och där dog jag över dina byxor.
  Men hallå villbehöver så jäkla snygga måste köpa snickarbrallor.

  Ja du livet är inte så jäkla roligt och lätt.
  Jobbar jätte lite just nu, permitterad.
  Kaj jobbar extra mycket just nu hemma.
  Den jag pratar och umgås mest med är ju hunden😂
  Den där tonåringen är ju inte så charmig att prata med.
  Och den vuxna sonen mumlar mest😩

  Men men det vänder väl nån gång.

  Hoppas kunna åka till Karlstad och hälsa på Märta i helgen och det
  Är ju underbart ❤️

  Stor bamsekram
  Kuss❤️

  Gilla

  1. Tack för att du delar med dig!❤️❤️Jamen är de inte helt underbara snickarbyxorna!🥰https://www.freepeople.com/shop/ziggy-denim-overalls/?color=040&countryCode=US&gclid=EAIaIQobChMIguGrkKrs7gIVQfSzCh28vQB9EAQYASABEgKJ3vD_BwE&gclsrc=aw.ds&inventoryCountry=US&size=L&type=REGULAR&quantity=1

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s