Du har 14 utkast…

…som tydligen aldrig hamnade här på bloggen. Ni vet ju vad det betyder. Det är lite bekymmersamt och jag vill inte riktigt dela med mig än. Inget livshotande – men oroligt på många fronter. Tycker för övrigt att det verkar vara lite så överlag med människor nuförtiden. Jag tror det här senaste året när vi varit avskärmade från varandra och inne i skärmen (literally!) har gjort oss lite oroade och ledsna. Man kanske börjar tänka mer på livet – hur man vill ha det – egentligen. Jag vet inte, tycker iallafall att jag har en lägre nivå just nu och funderar mycket. Och då ska man komma ihåg att vi inte ens är drabbade. Vi har tak över huvudet, en lön som kommer in, inget företag som är på väg att krascha, eller (peppar, peppar) någon som dött av Covid-19. Vi är alltså bland de lyckligt lottade.

Med det sagt skulle jag vilja vara bland de lyckligt lottade på den här listan.

Välj ett rätt.

4 reaktioner till “Du har 14 utkast…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s