Jag har fyllt år!

Få födelsedagar har känns så meningslösa att fira som denna. 51? Vad är poängen? Kanske att man kan kalla sig femtio plus med ”glimten i ögat”, haha!

Själva födelsedagen däremot blev väldigt bra. I vanlig ordning låg jag först vaken och väntade på att alla skulle vakna så de skulle gå upp och överrasknings-väcka mig!

I vår familj så sjunger man och kommer med paket och tårta direkt på morgonen. Det brukar bli lite stressigt om det är en vardag men i år fyllde jag ju på en lördag så det var skönt!

Fyller man nära julen kan det hända att man får paket i julpapper.

Sen är det först frukost och efter det äter man tårta. Marängtårta med kaffegrädde och rostad mandel. Alltid samma.

Jag fick jättefina presenter. En kappa i kamouflagefleece från märket Colombia. En s.k. önskebeställning.

Nattlinne under och vita, vita vinterben. Very stylish!

Ett par svarta vandrarbyxor som tyvärr var för tjocka men som kommer passa bra som arbetsbyxor i stugan.

Ett silikoncase till mina Airpods med Spongebob.

Och så de här!

Salt och pepparkar från Morgan Library. Så himla fina! Från Sverige kom kort och ett glatt besked på bankkontot.

Kvällen tillbringade vi på Standard Hotel med vänner under den röda infravärmen. Det var inte ens kallt fastän vi satt ute i minusgrader. Förvisso i lager på lager och ytterst dunkappa, men ändå – kändes nästan normalt!

Vi åt, vi drack, jag fick fina presenter, vi skrattade mycket och var hemma före kl 22!

51!!

51!! Eller som man säger på danska, en och halvtres. Ja, ett av paren är danskar och jag tror stackars Thor ägnade minst 20 minuter på att försöka förklara det danska räknesättet för mig. Har ni någonsin hört talas om en snes?

Jag hade en jättefin födelsedag igår!

5 reaktioner till “Jag har fyllt år!

  1. Grattis i efterskott! Blir också 51 i år… Osäker på hur jag hanterar det😑. Jag tycker det var roligare att va 25🤩. Och vi äter också tårta, fast direkt i sängen, innan frukost!

    Gilla

      1. Nä vi känner inte varandra! Har precis startat min webbsida/blogg och tänkte jag ska börja kolla bloggar. Har mest hamnat på konstiga politiska😂 Eller alldagliga trevliga men där jag inte riktigt fastnat i läsningen. Sen ramlade jag in på din och vill bara fortsätta läsa… Hemmafru, inmydreams😂, tonårsbarn, synen, går för lite, åldern, smygande viktuppgång…. Det var för mycket som fångade mig😉 Så måste följa dig🙏

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s