Dagboken

Egentligen vill jag ju skriva varje dag här på bloggen men i ärlighetens namn finns det inte mycket att berätta. Eller jo, det gör det men allt passar sig inte i ”etern” så ibland blir det litet dött här.

Idag var en dag jag längtat efter. Alla i hushållet var borta och jag fick i en liten, liten stund vara ensam hemma. Det var underbart och jag gjorde ingenting! Provade lite kläder (ja, jag gör det ibland när jag är ensam och nu har jag en sån röra i garderoben att jag liksom måste testa litet vad jag har där), drack kaffe länge, pratade med nära och kära i telefon utan att någon tjuvlyssnade. Jag struntade till och med i träningen till förmån för ett långt telefonsamtal i lugn och ro. Vi i familjen har ju varit tillsammans (i princip) dygnet runt i nästan 1 år. Det är så sjukt! Jag undrar om det någonsin igen kommer kännas ”normalt” att träffa nya, okända människor och att kramas och ta i hand. Åka iväg på morgonen. Ta bussen. Tunnelbanan. Jag hoppas hur som helst att barnen och Richard kan gå tillbaka till skolan och jobbet snart.

Den 100%-iga katastrofen i min garderob.

Vi har fredagsfeeling här ikväll och har ätit texmex och ska titta på På Spåret. Inget utöver det vanliga men tydligen blir det födelsedagsfirande här i morgon. Iallafall så bakar Richard och Nelle tårta och jag får inte gå in i köket.

50-plussaren!

Hur har ni det?

2 reaktioner till “Dagboken

  1. Grattis Lotta. Hoppas du får en fin födelsedag utan tankar på Corona (men kanske dricka en😀)
    Noterade just att Olof Palme skulle fyllt 94 i dag den 30/1 om han hade fått leva.
    Kram Annika

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s