Kärleken till HASS

Avokado. Jag som så många andra älskar avokado. Här är det inte svårt att få tag i perfekta avokados om man hela tiden plockar in och ut dom ur kylskåpet så man alltid har ett antal mogna och några på g. Hemligheten ligger i sorten. Jag köper ALLTID HASS-avokados om det finns. De är aldrig trådiga, blöta eller allmänt trista om man tar hand om dem på ett fint sätt. Hur ofta är det som man har 5 perfekta till en rejäl guacamole hemma i Sverige? Jag tycker vi ska skapa ett uppror och höra av oss till livsmedelsbutikerna, ta in HASS istället för de avocados som vanligen säljs i Sverige!

Kolla här:

Från ett ”billigt” nät – alla perfekta!

6 reaktioner till “Kärleken till HASS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s