Helt omöjligt att fotografera!

Jag har gjort en ny installation hemma och jag är sååååå nöjd…men det är omöjligt att fånga på bild hur fin den är i verkligheten. En fotovägg! Så småningom vill jag att alla vi känner ska hitta sig själva på väggen men jag fick börja så här. Det är ett företag som gör dessa bilder på en typ frigolitskiva med självhäftande tejp på baksidan så man klickar bara fast dem på väggen. Går att flytta på sen utan att det blir märken på väggen. Jag valde lite ”random” bilder med minnen från kamerarullen.

Några av dessa bilder känner ni igen om ni följt Not om Stilettos…. Till sist kanske jag täckt hela väggen! Blir så glad av alla bilderna.

Vad tycker ni? Fint va!!??!!

3 reaktioner till “Helt omöjligt att fotografera!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s