Tulpanerna får vänta

Jag sa ju för nåt tag sedan att ni skulle få se min nystädade lägenhet med färska, krispiga tulpaner på bordet nu när julen är ute. Men nä! Blommorna från julen vägrar ge upp så jag har inte köpt några tulpaner än. Men snart så…

Varje dag klagar Richard och Edward på att det luktar så illa av blommorna. ”Vad fn är det som luktar?” ”Du måste ta ut blommorna, här luktar det som på en tysk pissoar på autobahn!!” (Tysk, really?) Mansgnäll om ni frågar mig. Hade min pappa varit här hade de stått på balkongen. Eller varit kastade ut från balkongen, haha!

Jag tänker njuta så länge de lever. Sen blir det tulpaner. Nu börjar också mina orkidéer vakna till liv. Konstigt det där att de alltid blommar samtidigt. Nån som kan förklara det?

4 reaktioner till “Tulpanerna får vänta

  1. Blommorna är fina men jag är på Richard och Edwards sida. Den där vita – lilja?- doftar något jag inte tål. När jag fyllde 35 fick jag en hel bukett. Var tvungen att slänga dem.

    Gilla

      1. Gud vad jobbigt. Ja, du var ju där. Förlåt i så fall. Ha, ha. Lite roligt ju😅 Preskriberat. Men doftar så mycket att jag börjar nysa. Är doftöverkänslig.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s