Jag går mycket men inte tillräckligt

Ni vet det där hjärtat som finns på iPhone. Appen som mäter din hälsa: dina steg, hur långt du går o.s.v. Jag har inte tänkt på det tidigare men idag kollade jag inte bara hur långt jag gått idag utan också hur långt jag går i genomsnitt på ett år för det kan man ju se där! Vad tror ni? Tror ni det är så lätt att få ihop sina 10.000 steg om dagen?

NÄ! Säger jag. Lite förvånad såg jag att jag inte har 10.000 steg om dagen utan ”bara” 9.819. Såklart har man ju inte alltid mobilen med sig men ändå. Jag går ju mycket!

Det kan i och för sig kanske förklara den smygande viktuppgången (suck!!) som kommit med åldern (och klimakteriet) men from nu är det skärpning för mig.

4 reaktioner till “Jag går mycket men inte tillräckligt

  1. Har för en tid sedan gjort exakt samma upptäckt och reflektion som dig. En aktivitetsklocka skulle vara intressant att ha, men jag är rädd för att jag skulle ”gå bananas” (🙈😉) med en sådan på armen. Men då får man ju i alla fall veta hur många steg man går UTAN mobilen på sig… Det tror jag är ganska många. Är helt säker på att du snittar över 10000… ✌️🚶🏼‍♀️✌️
    /Eva

    Gillad av 1 person

  2. Jag har märkt att den registrerar inte alltid steg om jag har mobilen i jackfickan. Har jag den däremot i en benficka registrerar den alltid! Har också märkt att den registrerar otroligt många steg när jag sitter på åkgräsklipparen! 😃
    Ha det bra! /Anette

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s