Nu är glada julen slut, slut, slut

Julegranen kastas ut, ut, ut!!

Det är en sån befrielse att bli av med julsakerna i januari! Så tråkigt att dra upp kartongerna från källaren, plocka av och packa in…barr överallt men sen, ååååh – så härligt när allt är borta.

Eftersom vi varit hundvakt hela dagen var det ingen idé att städa, det får bli i morgon, men nu är allt rött och murrigt borta. Utom mattan! Kanske byter den också i veckan? Jag ska visa bilder när det är skinande rent och tulpanerna står på bordet!

Vi tog en promenad med Buddy efter vi plockat undan julen. Nu är det bara 16 dagar kvar på nedräknaren i Long Island City (mitt emot oss på andra sidan East River) som visar hur många dagar Trump har kvar ”in office”. Den har räknat ner dagarna sedan han tillträdde för 4 år sedan.

Ikväll så gör vi oss redo för skola och jobb igen i morgon. Här firas ingen Trettondag Jul utan nu börjar vardagen igen. På ett vis är den både välkommen och saknad när man varit ledig, rutiner är inte att förakta. Men vi lär vara ett trött gäng i morgon bitti för några tidiga morgnar, det har vi inte haft.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s