Nyårsdagen

Vi drog till Harlem! Vi sov ut länge i morse och sedan tog vi med oss gårdagens gäster och gick på en lång promenad norrut i Central Park. Vi parkerade bilen på 73e gatan och sedan gick vi med siktet inställt på Harlems bästa pizzeria, Harlem Pizza Company. Typiskt nog öppnade inte den förrän klockan 17 när vi väl kom fram så vi fick komma på en plan B. Och det blev Red Rooster, Marcus Samuelssons restaurang och bar i Harlem. Jag har varit där en gång tidigare med min vän Lisa och det in ni läsa om här https://lottainewyork.blogspot.com/2014/01/visst-var-det-marcus.html?m=1

Red Rooster var sig likt fast såklart fanns ingen servering inomhus utan vi satt ute under ett tält och infravärme och åt. I regnet. Precis som förra gången så kom managern fram och småpratade med gästerna men det var inte Marcus som var där idag utan hans resturangchef, en mycket trevlig kvinna som bjöd tillbaka oss på glögg en annan dag.

Våra vänner hade sin hund Lily med sig och jag tycker hon precis fångade gårdagen och dagen idag.

Party igår…
…och lite trött idag.

Jag glömde ta fram kameran förrän vi var på väg hemåt igen i mörkret och regnet på Malcom X Boulevard.

Det blev en promenad på en dryg mil – bra start på 2021! Nu blir det skönt med en god natts sömn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s