Ingen egentlig bloggtorka…

…bara less.

Bit för bit skalas av livet igen. Ingen skola, inga restauranger, inga resor, mindre och mindre sällskap, fler och fler i närheten som är smittade. Jag vet, vi har det alla likadant men likafullt lider jag.

I lördags promenerade vi iväg till East Village för att kolla in den nya väggmålningen på RBG, Ruth Bader Ginsburg.

Den ligger på 1st Avenue 11th Street mitt emot Michael Jackson.

Tycker det är så himla fint med de här målningarna och önskar vi hade fler i Stockholm. De skänker verkligen liv till staden!

Vi käkade sedan lunch inne i en restaurang vilket var sista helgen innan de stängde för ”indoor dining”, nu får man bara ta take away eller äta ute på gatan. Med tanke på att vi väntar på en snöstorm av det större slaget idag så blir det väl inte mycket med det. Så här såg det ut i morse med en timmes mellanrum:

Klockan 07.15
Klockan 08.15

Himlen har börjat bli svart, vi väntar på 2-3 dm snö.

Igår kväll var det spännande på annat sätt. Nelle kom hem från en kompis vid 20-tiden och när hon kom in luktade det brandrök. Hon sa att det luktade i hissen så vi ringde direkt till receptionen och berättade att vi kände rökdoft. 5 minuter senare blev den starkare och vi öppnade dörren och tittade ut – korridoren var rökfylld!! Snabbt klädde vi på oss och sprang 35 trappor ner! Richard ringde igen till front desk och nu blev det fart!!

Inom 5 minuter var det tre brandbilar, polis och andra utanför vår port och brandmän i full mundering. Det visade sig vara en brand i en torktumlare i tvättstugan och efter en halvtimme fick vi gå hem igen. Läskigt att bo högst upp ibland…

Annars då?

4 reaktioner till “Ingen egentlig bloggtorka…

  1. Läskigt med branden! Tur det inte var värre. Har hänt i huset där min farsa bor också. Häftiga målningar på husen i alla fall!

    God Jul och Gott Nytt År till er! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s