Det kan inte vara lätt att vara influencer i dessa tider

Snacka om idétorka när man ska skapa ”innehåll” i dessa tider. Vad ska man berätta? Det finns ju ingenting att göra!! Nu menar jag inte att jag är en influencer men min blogg bygger ju på att jag berättar i dagboksform vad jag gör…och i snart ett år så har dagarna sett (typ) likadana ut? Gör inget. Träffar ingen. Well well…

Igår tränade jag iallafall som vanligt med min träningsgrupp i Central Park. Vi har ju alla varit i ”karantän” sedan förra veckan så det var roligt att ses igen.

Jag var helg genomsvettig efter passet och känner mig lagom mör i kroppen idag.

Efter passet gick vi hem till Pia och blev bjudna på brunch. Så lyxigt! Hon hade först gjort en varm julapperol som var supergod. Liknar glögg fast med lite beska och gjord på vitt vin. Jag tog receptet och kommer testa göra det här själv någon gång.

Det var innehållet i min dag. Kvällen tillbringade vi hemma med Buddy som börjat hänga här igen.

Skulle ni vilja testa den finska Aperol-glöggen så kommer receptet här:

APEROL-GLÖGI
INGREDIENTS
2 oranges
4 dl semi-sweet white wine
4 dl aperolia
1 ps mulled wine spices
WORK STEPS
Wash the oranges thoroughly. Using another peeler, remove the orange layer of the peel from the other orange. Put the shell slices in a saucepan. Halve the orange and squeeze the juice into a saucepan. Cut another orange into rings.
Also measure the wine and Aperol in the pot. Add mulled wine spices. Heat slowly over low heat to allow the spices to extract. The drink is ready when it steams.
Pour the drink into cups and garnish with orange slices.

Nu tar vi helg va?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s