Igår var det andra advent

Jag ligger hela tiden en dag efter så här kommer en liten sammanfattning av vår helg och andra advent.

Nelle hade kompis som sov över här både på fredag och lördag så jag var inte välkommen i hennes liv i helgen. Kan låta hårt men det är sant. UT! eller GET OUT! är numera vokabulär jag fått vänja mig vid. Morr!

Edward har också hängt med polare så jag har liksom blivit över. Det har inte känts ok att träffa någon heller eftersom jag inte vet vad Richards resultat är än…inte för att jag har varit exponerad men ändå. Så jag har hängt med mig själv.

På lördag var det uselt väder och jag gick ut en stund på eftermiddagen och handlade lite julklappar och saker till adventskalendern. Fattar inte att jag håller på med en sån fortfarande nu när barnen är 14 och 17 men de älskar det. Och lite populär vill man ju vara!

Varje morgon…

Igår så var det däremot strålande solsken men kallt. Jag gick ut med både mössa och vantar för att få ihop mina 10.000 steg om dagen. På 23rd St har de öppnat ett Friends-museum eller iallafall en utställning. Gillar man Friends, som både jag och Richard gör, så blir det här kul att kolla in. Caféet Central Perk ligger precis bredvid (uppbyggt antar jag) så det blir mysigt!

Målet för dagen var…bakning! Av Fabrique.

Köpte en av vardera och så delade jag och barnen och drack lite glögg. Vi tände vårt andra adventsljus och spelade lite kort. Glöm att ni får se barnen på bild i dessa dagar. Bilderna måste genom en massiv granskning för att få publiceras så ni får nöja er med det här. Inte många dagar kvar till dopparedagen nu.

Hoppas ni också haft en skön helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s