Pigg igen!

Det har varit en himla trist vecka förra veckan men nu är jag pigg igen. Fortfarande blir jag snuvig när jag går ut men det har jag varit de senaste 3 åren när jag går ut! Det hör till klimakteriet. Ja, så är det faktiskt. Det och så svettas man, plus en massa annat trist…nog om detta men nog är det opraktiskt i dessa tider med rinnsnuva. Man måste ”smygtorka” sig under masken så ingen ska se och få panik.

Under veckan som jag var risig så gjorde jag inte många knop och låg och vilade en del. Det är INTE bra för mina onda axlar, eller ska jag säga axel kanske, för nu är det mest vänster som gör ont. Igår gick jag för första gången på en dryg vecka till gymet och direkt gör det mindre ont. Konstigt med impingement, man måste träna sig frisk. Belasta. Men lagom så det inte blossar upp inflammation igen. Tråkigt är det med sjukgymnastik men nu är det nödvändigt. Jag väntar med löpningen till nästa vecka så kroppen är ok igen.

Hur går det för er med träningen så här när man inte ska gå på gym? Här i vårt hus får man skriva upp sig på en lista för det får max vara 12 pers i gymet samtidigt. Man har en timme på sig och man får hämta nyckel i receptionen där man på ett papper skriver under och intygar att man är frisk samt tempas innan sin gymtimme.

Vi har långhelg i helgen, Thanksgiving. Barnen har varit lediga hela dagen idag och Richard jobbade halvdag. Skönt! I morgon ska vi äta traditionell middag med våra svenska vänner och sen har vi inga planer. Så tråkigt att vi inte kan åka till Connecticut i år som vi brukar. Men inget är ju heller som det brukar i år…

Macy’s stora Thanksgiving Parade hålls utan publik…

…budskapet Believe känns lite ihåligt i år men det blir vackert nu när allt julpynt börjar komma upp.

Har ni förresten sett granen som de ställt på Rockefeller Center, New York Citys stolthet! Till och med den är ledsen i år. Snacka symboliskt. Bilden är en skärmdump från Instagram, jag har inte sett den själv. Jag hoppas verkligen den kvicknar till med lite julpynt och lampor på. Ska gå dit och kolla i veckan när den tänds.

Nämen då tar vi helg här i USA! Och så tycker jag vi tänker lite extra på vad vi faktiskt är tacksamma för.

2 reaktioner till “Pigg igen!

  1. Bra att du är frisk igen. Jo, intressant att värken kan gå över av belastning. Förra hösten fick jag tennisarmbåge. Det värkte vecka ut och vecka in. Men så gick jag till gymmet och rodde. Vips var det borta. Massagen hjälpte också.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s