99 scrollningar

Egentligen så älskar jag sociala medier. Att kunna hålla sig uppdaterad på vad vänner runt hela jordklotet har för sig på nästan daglig basis, vilken lyx! Men nu har det totalt ”tippat över” tycker jag. Visst är det ens eget ansvar att trycka ”ja” på vilka man ska följa men all reklam och allt influencerande står mig snart upp i halsen. Idag när jag öppnade min Instagram så räknade jag. Jag räknade hur många reklamposts m.m. jag var tvungen att scrolla förbi innan det kom ett inlägg från någon jag verkligen känner. 99! 99 inlägg var från sådana som på någon sätt vill påverka vad jag ska tänka, känna, köpa… Så sorgligt va? Vi vill ju vara nära våra nära i dessa tider. Jag hoppas det snart kommer en plattform som bara är till för människan.

2 reaktioner till “99 scrollningar

  1. Håller med. Insta som var så bra har fullkomligt lömt amok. Totalt ointresserad av vad Agneta Sjödin, Robinsonpolisen och okänd sk influencer har för sig. På något sätt tror Instagram att jag ska bry mig om jag får fler knepiga inlägga. Not on stilettos äger.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s