Oretuscherade bilder av vårt hem

Det var ju faktiskt längesedan jag visade hur vi har det nuförtiden. Här kommer en serie bilder där jag inte ställt någonting tillrätta utan så här har vi det. Vi kan väl börja i hemmets hjärta – köket!

Här ser ni stjärnan lysa över Manhattan. Mitt emot köket ligger ett sjukhus så jag tänker att de som ligger där blir lite glada av att se adventsstjärnan lysa för det är ju inte så vanligt här.

Tittar man ut från köket ser det ut så här. Lite återvinning som står och väntar på att nån ska ”få feeling” och gå iväg med kassen.

Vardagsrummet. Samma som förut. Minus skateboardarna. De ska ner i källaren när nån får ”feeling” för det.

Letar fortfarande efter mina röda julkuddar i linne som ligger någonstans. Kommer pigga upp litet i soffan. Bilden har för övrigt ett konstigt perspektiv. Liksom den nedan.

Går det inte göra soffan och mattan rättvisa?

Så kanske? Nja…

Sen bredvid vardagsrummet ligger Edwards rum. Bäddat dagen till ära. Och svårslagen utsikt.

Svårt att prata om vardagsrummet utan att nämna öppna spisen. Öppna spisen, som är enorm, delar av rummet på mitten och på vänster sida går man in i köket och på höger sida ligger Edwards rum.

I vardagsrummet äter vi också våra måltider. Det är ett allt-i-ett-rum. Oftast har vi duk på bordet men inte idag, den tvättades igår. Ljusen har brunnit ner och är släckta idag. Vi har ofta tända ljus eller värmeljus när vi äter middag tillsammans i familjen. På helgerna blir det mer och mer Vilda västern över måltiderna men på veckodagarna äter vi alla ihop. Alltid. Och som sagt ofta med både ljus och servett. (Tack IKEA!)

Vårt sovrum då?

Halvbäddat. Nya stjärnan ska upp. Här är det alltid lite stökigt. Där i hörnet har Richard arbetat sedan i mars så det kanske inte är så konstigt.

Vill ni se mer eller räcker det så här?

Höll ju på att glömma balkongen i novembermörker. Liten men jag älskar den!

2 reaktioner till “Oretuscherade bilder av vårt hem

  1. Tack för att du delar med dig av er vardag och ert boende! 🙏 Får alltid en typ av ”kick” av kontrasterna mellan där du är och här där jag är. 🤗 Ja, ”vi” vill se Nelles rum? (Eller, hon kanske inte vill… 🤔😉).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s