Här var’e fortfarande förkylt!

Har inte tvättat håret på flera dagar så nu börjar jag se riktigt sunkig ut. Förkylningen vägrar ge med sig men jag har ingen feber, ingen hosta så det lär vara, just bara, en förkylning.

Som ni säkert läst så stänger man public schools här i New York igen. Antalet smittade i Covid har ökat till en nivå där man inte längre bedömer att det är säkert att ha skolorna öppna. Vad som gäller för vår skola, som är privat, får vi veta ikväll. Igår testade man alla elever, lärare och anställda på skolan (igen!) och ikväll fattas ett beslut utifrån resultatet. Ca 1000 personer testades på en förmiddag! Imponerande tycker jag. Om våra barn är negativa så kan man nog vara ganska säker på att jag bara är förkyld. Richard testades ju två gånger i förra veckan.

Hur har ni det? Visst börjar man misströsta? Det känns tråkigare och tråkigare. Jag är så besviken på hur vår tid här i USA har blivit. Inte kan man umgås, inte kan man resa, inget som är kul kan man göra. Jag vet, det är likadant överallt, men ändå. Ska försöka gaska upp mig. Julpynta hjälper litet.

Ny stjärna som ska upp i taket.

Hoppas er vecka är litet bättre än min. Nu ska jag ”sova förmiddag”.

2 reaktioner till “Här var’e fortfarande förkylt!

  1. Säkert bara en vanlig förkylning! Går ju massor av dem parallellt. Och ge aldrig upp hoppet! Det är en jobbig tid i världen nu, men kommer bli bättre igen. Man får bara uthärda och fortsätta tänka positivt. Krya på dig!

    Och fin bild på skylinen i solnedgången! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s