Regn hos mig

Jinxade visst vädret med allt prat om hur varmt och underbart det var. Idag har vi regn i New York så jag har tvättat, handlat och sen har jag inte gjort så mycket mer. Gått mina 10.000 steg och nu ligger jag i plågor av träningsvärk på soffan och tar det lugnt innan jag ska börja med middagsmaten.

Det är så där fuktigt så man ser flottig ut i ansiktet hela dagen. Smink kan man glömma och håret är det ju ingen idé att fixa i regnet.

Det blir en skön kväll ikväll. Barnen har ledigt pga studiedagar på torsdag och fredag. I morgon är det Parent/Teacher Conference och vi har bokat upp Zoom-möten med barnens lärare, 10 minuter per ämne får man. Om det inte är problem skulle jag säga för då får man säkert mer. Barnen fick sina mitterminsbetyg i måndags och det går jättebra för båda två så vi har ingen oro just nu vad gäller det akademiska.

Annars då? Är ruskigt trött på pandemin som lägger lock på allt som är kul. ”Nu är det slutfestat” även här. Inga barer och restauranger får ha öppet efter 22, inga hemmafester med fler än 10 personer – helst inga alls, restriktioner i gymen igen… New York fruktar en andra våg då man ser att siffrorna går åt fel håll även här. Verkar inte gå så bra i Sverige heller. Vad man längtar efter ett vaccin! Gick förbi Pfeizer igår och kom på mig själv med att tänka ” hoppas, hoppas, hoppas!!”.

Hur går era tankar kring pandemin?

Man vill ju inte få det heller nu när man vet mer. Även om det värsta inte inträffar (döden) så vill man ju inte drabbas av det som en del verkar få: extrem trötthet, hjärntrötthet och lukt- och smakbortfall.

Så länge så gäller det bara att hålla i och hålla ut. Samt hålla sig hemma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s