Helgen!

Det går väl nästan inte att prata om helgen utan att nämna segern! Att Biden/Harris faktiskt klarade det! Gatorna fylldes av människor på Manhattan som firade med dans, musik, champagne, bad i fontäner…överallt tutade bilar ut sin glädje, folk ropade, klappade, klingade med kastruller och allt vad de hade över valresultatet. Otroligt att få vara med om.

Färgerna på Empire State lyste åter i flaggans färger och halva landet firade. Hur det blir nu återstår att se. Landet är ju fortfarande lika splittrat.

Annars har det varit en lugn helg. På fredag åkte Richard till Stockholm för att delta i en konferens (IRL – mäktigt va?) och jag och barnen var hemma och käkade texmex och kollade film.

Lördag blev jag ensam när barnen drog iväg med kompisar men det var skönt. Jag öppnade en alkoholfri Ginger Brew och tittade på ”Så mycket bättre” i sängen. Det är tragiskt men sant.

Och jag njöt av lugnet. Jag älskar att vara själv en kväll.

Idag har jag och min vän Anette gått på en underbar promenad i det nära 25-gradiga soliga vädret. Vi gick runt Lower Manhattan, ca 15 km. Vi vilade och drack en grön smoothie ungefär efter 10 km men det var lite av ett misstag. Man blir väldigt stel i starten när man suttit en stund i den här åldern. Fnissande åt oss själva stapplade vi sedan iväg hemåt från Joe and the Juice i Greenwich Villige.

Jag tog en bild idag. Den är inte särskilt bra men den känns ändå viktig.

Ikväll har jag lagat lammracks med klyftpotatis och tzatziki. Så spännande slutade den här söndagen.

Jag är också lite ledsen idag. Den 8 november för 32 år sedan gick min lillebror bort och hur många år det än går så är det här alltid en sorglig dag. Jag tänder ett ljus och tänker på honom lite extra mycket idag.

Saknar Dig.

2 reaktioner till “Helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s