Det är mycket som är omodernt här

Det är mycket som är omodernt här i USA. Till exempel klarar man sig inte utan checkhäfte i det här landet för en del räkningar kan man endast betala med check. Really? 2020?

Sen så tycker jag de är i framkant på andra saker. På busarna kan man ladda mobilen. I sätet framför finns en usb-port där du kan plugga in din sladd (och grannen sin) och ladda. Så enkelt men ändå så fiffigt.

För övrigt var det första gången jag åker buss sedan mars månad. Nästan overkligt. Härom dagen hade Nelle en vän hemma som jag inte träffat tidigare. Han sträckte fram handen för att hälsa ordentligt och jag ryggade nästan tillbaka. Tvättade händerna direkt efteråt. Inte för att jag trodde att han hade det (Covid-19) men för att man inte hälsat på någon sedan den 12 mars i år. Det var en helt onaturlig handling! Tänk vad fort vi vande oss vid det ”nya normala”.

4 reaktioner till “Det är mycket som är omodernt här

      1. Du är så välkommen till Malmö! En mkt trevlig stad. Har 10-15 min promenad till stranden och kallis. Vackra parker 1 min hemifrån och man cyklar lätt i hela stan! 🙂

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s