Harvard

Hur skulle ni göra om era barn kom in på Harvard? Harvard Law till exempel? En av de mest eftertraktade utbildningar som finns men där Tuition, terminsavgiften, är som en årslön för en svensk läkare. Gjorde en snabb googling och årsavgiften är drygt $67.000. Utbildningen är väl ungefär 4 år och jag undrar om man inte måste läst på universitetet innan man ens kan komma in. Så minst $268.000 sen måste du ha boende och leva utöver det. Inte konstigt man slåss om scholarships i det här landet. Men skulle man ändå inte försöka lösa det om de kom in…?

Eftersom vi passerade Boston på väg tillbaka från Maine så besökte vi kort Harvard Campus för att åtminstone ge barnen lite inspiration och kanske även motivation?

Det blev ett väldigt kort besök för det var snöstorm och svinkallt. Även fast vi packat bra kläder till Maine så hade vi inte packat för vinter.

Mitt emot campus låg en hamburgerrestaurang som vi läst att den hade bra omdöme. Så kul – det verkar vara The place! Här har verkligen hela USA:s samlade kändisar ätit.

Al Pacino

Menyn var sjukt kul! DR. FAUCI (You Think You Have A Crappy Boss?). NEW NORMAL (IT’S NOT NORMAL) – hahaha!

I sin helhet.

Det blev en riktigt härlig avslutning på höstlovsveckan! Ingen gick heller hungrig därifrån.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s