På ett tak inte så nära dig

Namaste

Dagens träningspass avklarat. Check!

Jag kör en app som heter Sweat där man kan välja mellan en massa program med eller utan redskap. På taket kör vi HIIT utan redskap. Fruktansvärt under tiden (till och med så man svär) men alltså känslan efteråt.

Nu ska jag göra mig en smarrig smoothie. Vad har ni för appar när ni tränar? Har ni någon favoritsmoothie ni kan dela med er recept av? jag har aldrig gjort med proteinpulver utan alltid bara färska (frysta) ingredienser men kanske ska börja lägga till lite protein så här på ”ålderns höst”?

Jobbigt pass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s