Herregud vad jag har börjat träna igen…

Nej, jag smyger mig faktiskt ut trots att vi sitter i karantän. En promenad i solen, en löptur – vi haaaaar inte Covid!! Och risken att vi blir smittade är ju lika hög här. Men, såklart ska man respektera reglerna. På torsdag kommer vi ta ett covid-test. Svaret får vi på fredag och sen när det visar negativt så känner jag mig lugn att jag inte sprider smitta.

Så här vackert var det ute idag. Det är liv på Manhattan igen men inga turister, nästan inga kontorsarbetare och många affärer och kedjor som aldrig kommer öppna igen. Har ni till exempel hört att Century21 gått i konkurs? Finns inte mer.

Eftermiddagen tillbringade jag i solen på balkongen, +21 grader var det som varmast idag och det var riktigt härligt, speciellt som dagen började med en helt annan utsikt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s