Vi ses på andra sidan jordklotet!!

Hur trötta?

Uppe 05.00, packa ihop, tömma lägenheten, lämna nycklar, kasta sopor, taxi skynda skynda. Var på flygplatsen 3 timmar innan avgång…för att inse att det är Corona och inte en människa någonstans. Nelle höll på att explodera. Tydligen finns det en saying som säger ”earlier than a white family at the airport”, HAHA jag i ett nötskal. Idag var det gott om tid men då hann vi också med ett tonårsbråk och en gofrukost i KLM-loungen. Reser business pga Nellans tillstånd och njuter i fulla drag.

Nu lyfter vi om 5 – 4 – 3 – 2 ….hej då Sverige (för den här gången). Ses på andra sidan Atlanten!

2 reaktioner till “Vi ses på andra sidan jordklotet!!

  1. Du lever min dröm du, Lotta! 🙂 Alltid velat dit själv, men aldrig gillat att flyga. London är det längsta jag varit till. Men vilka regler och restriktioner de har där borta till skillnad mot för här, tänker jag! Otroligt hur världen har blivit. Och vilken skillnad mot för bara ett år sen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s