Till alla Er som jag aldrig hörde av mig till

Jag har haft (och har!) sån ångest och dåligt samvete över att jag inte hört av mig till alla er som jag velat och tänkt träffa i sommar. Det blev för mycket! För mycket ångest. För mycket tårar och känslor.

Jag har ju tidigare berättat hur rädd jag har varit i och med Nelles operation och det har varit svårt för mig att prata om. Jag har blivit så ledsen varje gång jag har berättat om hur otroligt hemskt det var gå igenom att jag har varit helt utpumpad efteråt. Urlakad. Därför har det också låst sig i att träffa och prata med för många vänner. Jag har träffat några få som jag gråtit (tillsammans) med så mycket att det sedan ”varit över” och jag har tillåtit mig att tänka på annat. Nelle har känt likadant, hon har inte heller orkat. Vi har inte klarat av att vara sociala.

Sen har det ju tagit mycket av min tid de första veckorna efter operationen att bara vårda. Hon behövde ju hjälp med precis allt. Och hon, hon har kämpat.

Nu är vi på väg tillbaka och jag vill bara säga till er som vi inte träffat. Förlåt. Jag klarade det inte.

Ni är älskade av mig kära vänner!

2 reaktioner till “Till alla Er som jag aldrig hörde av mig till

  1. Skönt att läsa att det är lite lättare att andas nu. Strongt av dig att berätta hur du känt/känner. ❤️
    Hoppas allt nu fortsätter i samma riktning som du/ni upplever just nu.
    Kram! 🤗✊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s