Mera prover

Här är vi på UD/SIDA-kliniken igår igen. Eftersom Richard räknas som diplomat den här gången när vi är ”ute” så är vi i familjen också det. Jättekonstigt om man kommer från Arvidsjaur att titulera sig som diplomat, tro mig. För oss betyder det som sagt att vi har en ”egen” vårdcentral som ansvarar för vår vård när vi är ute. Innan vi åkte gjordes en hälsoundersökning på oss alla och i somras gjorde man en ny på barnen för skolans skull. Det är vår läkare där som hjälpt mig att få röntgen på knölen på min fot. (Jag har nu gjort magnetröntgen på foten då man tydligen inte kan se på vanlig röntgen vad det är. Ben är det iallafall, det är alla överens om. Får svar på torsdag.)

Nu hoppas vi att det är sista gången Nelle behöver ta prover på ett tag. Hon är påtagligt piggare och har färg i ansiktet igen. Bara nu proverna visar det också.

Efter läkarbesöket gick jag till Svenskt Tenn och handlade lite presenter till USA. Passerade Dramaten och nu på hösten var det inte en kotte som satt på trappan och lapade sol. Det var riktigt kyligt ute för första gången i år och när jag och min vän Kamilla var ute och tog en PW-promenad runt Djurgården lite senare på kvällen så såg vi att löven börjat släppa från träden. Kung Bore är i antågande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s